Lediga jobb

Nordstaden söker teknisk förvaltare

Vi är i behov av en person att komplettera vår förvaltaravdelning med. Vi ser gärna att du har erfarenhet från förvaltning eller liknande tjänst där du har haft kundkontakt och vet värdet av kommunikation och återkoppling. Du har b-körkort och för att passa in i vårt team behöver du ha förmågan att hantera flera ärenden samtidigt.

Tjänsten innebär mycket eget ansvar och du kommer att ges möjlighet till personlig utveckling i takt med att företaget växer.

Vi sitter i trevliga lokaler vid Huvudsta C med närhet till både E4/Essingeleden och tunnelbana.

Ansökan skickas till peter.jalsing@nordstaden.se, bifoga CV och personligt brev.

 

 

Ny fastighetstekniker

I takt med ökade antal uppdrag så behöver vi komplettera vår styrka med ytterligare två fastighetstekniker-/skötare.

Vi söker dig som har rätt attityd, B-körkort och tycker om att ta eget ansvar. Vidare är det viktigt att du är bekväm med att arbeta digitalt då telefonen är ett arbetsverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen, antingen som tekniker/driftpersonal men vi ser gärna att du har en annan bakgrund för att komma till oss med nya ögon.

Då Nordstaden är ett företag som möter folk i dess hemmiljö ser vi gärna sökande av båda könen och med olika bakgrund.

Vi följer kollektivavtal enligt Fastighets och tillämpar individuell lönesättning.

Tjänsten tillsätts omgående.

Ansökan skickas till peter.jalsing@nordstaden.se och om du har några frågor går det bra att maila dessa till samma adress eller ringa 08-32 40 60 och fråga efter Peter

 

GDPR

Viktig information vid ansökningar:

I enlighet med GDPR så omfattas en ansökan där namn, e-postadress, adress, telefon, personnummer finns med som ”personuppgifter”. Undvik att bifoga dom sista 4 siffrorna i personnumret vid ansökan.

 

Nordstaden växer!

Vi är ständigt på jakt efter duktiga personer med hjärtat på rätt ställe. Vi sitter i fina lokaler i Huvudsta/Solna med närhet till kommunikationer och natur. Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig och din utveckling?

Hör av dig till Peter på Peter.Jalsing@nordstaden.se eller 08-32 40 60 för mer information.