Lediga jobb

 

 

Senior teknisk förvaltare

Är du en senior erfaren teknisk förvaltare och är sugen på en ny utmaning, läs vidare!

Vi på Nordstaden behöver komplettera vår förvaltargrupp med en erfaren och driven teknisk förvaltare, du skall ha dokumenterade utbildning motsvarande Newton eller annan högskoleutbildning och arbetat minst 3 år som förvaltare.

Som person skall du vara en lagspelare som gillar att arbeta i grupp såväl som självständigt, kreativitet och ha en stor passion för kundvård och relationer.

Arbetet kräver goda kunskaper i fastighetsekonomi, hantering av försäkringsärenden, upprätta och underhålla underhållsplaner samt hantera upphandling av tjänster.

Om du är den här personen vi letar efter så kan vi erbjuda ett fantastiskt team bestående av 4 personer i förvaltningsgruppen. Tjänsten är heltid med start 2018-04-01, vi tillämpar individuell lönesättning.

Om du tycker att detta känns spännande så skicka in din intresseanmälan (Uppdaterad CV och personligt brev) till Peter.Jalsing@nordstaden.se  och skriv i ämnesraden att ni söker tjänsten som teknisk förvaltare.

Om du har några frågor runt tjänsten går det bra att ringa mig på 08-587 801 06.

 

Nordstaden växer!

Vi är ständigt på jakt efter duktiga personer med hjärtat på rätt ställe. Vi sitter i fina lokaler i Huvudsta/Solna med närhet till kommunikationer och natur. Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig och din utveckling?

Hör av dig till Peter på Peter.Jalsing@nordstaden.se eller 08-32 40 60 för mer information.