Lediga jobb

2018-01-16

Fastighetsskötare

Vi söker dig som har några års erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarande och är sugen på att träffa nya arbetskompisar. Du skall vara allmänt ”händig”, strukturerad, gilla att arbeta självständigt och ha ett tydligt kundfokus. Självklart behövs även B körkort.

Nordstaden tar idag hand om nästan 100 föreningar med fokus på Solna, Sundbyberg, Bromma och Stockholms innerstad.

I arbetet ingår ronderingar/översyn av fastigheterna inklusive de tekniska utrymmen, service och reparation. Som fastighetsskötare arbetar man tätt tillsammans med en teknisk förvaltare.

Fastighetsskötargruppen består idag av 5 personer.

Tjänsten är heltid med start 2018-04-01 och vi tillämpar avtalsenliga löner och förmåner.

Om detta jobb känns spännande och du är den personen vi söker så skicka en intresseanmälan till Peter.Jalsing@nordstaden.se om du har några frågor runt tjänsten går det bra att ringa mig på 08-587 801 06.

 

Senior teknisk förvaltare

Är du en senior erfaren teknisk förvaltare och är sugen på en ny utmaning, läs vidare!

Vi på Nordstaden behöver komplettera vår förvaltargrupp med en erfaren och driven teknisk förvaltare, du skall ha dokumenterade utbildning motsvarande Newton eller annan högskoleutbildning och arbetat minst 3 år som förvaltare.

Som person skall du vara en lagspelare som gillar att arbeta i grupp såväl som självständigt, kreativitet och ha en stor passion för kundvård och relationer.

Arbetet kräver goda kunskaper i fastighetsekonomi, hantering av försäkringsärenden, upprätta och underhålla underhållsplaner samt hantera upphandling av tjänster.

Om du är den här personen vi letar efter så kan vi erbjuda ett fantastiskt team bestående av 4 personer i förvaltningsgruppen. Tjänsten är heltid med start 2018-04-01, vi tillämpar individuell lönesättning.

Om du tycker att detta känns spännande så skicka in din intresseanmälan (Uppdaterad CV och personligt brev) till Peter.Jalsing@nordstaden.se  och skriv i ämnesraden att ni söker tjänsten som teknisk förvaltare.

Om du har några frågor runt tjänsten går det bra att ringa mig på 08-587 801 06.