Lediga jobb

2018-11-19 Vi söker ytterligare en servicekoordinator till vår kundtjänst.

Vi behöver utöka vår kundtjänst med en person till. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som servicekoordinator, telefonist, hantering av felanmälan ärenden vilket innebär kontakt med våra kunder och leverantörer samt ansvara för receptionen under våra öppettider. Vi finns i fräscha lokaler i Huvudsta/Solna, 2 minuter från tunnelbanan.

Du som söker skall:

  • Ha ett trevligt och professionellt bemötande i våra kontakter med kunder och leverantörer.
  • Vara stresstålig då vi under vissa perioder har en ganska hög arbetsbelastning.
  • Vara strukturerad och ha en dokumenterad kunskap att arbeta med datorer (Microsoft Office) och administrativa system.
  • Ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, om du varit i fastighetsbranschen är det ett plus men inget krav.

Tjänsten är heltid samt skall tillsättas omgående.

Om du tycker detta jobb verkar vara något för dig, skicka en aktuell CV och ett personligt brev till peter.jalsing@nordstaden.se

Ny fastighetstekniker

I takt med ökade antal uppdrag så behöver vi komplettera vår styrka med ytterligare två fastighetstekniker-/skötare.

Vi söker dig som har rätt attityd, B-körkort och tycker om att ta eget ansvar. Vidare är det viktigt att du är bekväm med att arbeta digitalt då telefonen är ett arbetsverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen, antingen som tekniker/driftpersonal men vi ser gärna att du har en annan bakgrund för att komma till oss med nya ögon.

Då Nordstaden är ett företag som möter folk i dess hemmiljö ser vi gärna sökande av båda könen och med olika bakgrund.

Vi följer kollektivavtal enligt Fastighets och tillämpar individuell lönesättning.

Tjänsten tillsätts omgående.

Ansökan skickas till peter.jalsing@nordstaden.se och om du har några frågor går det bra att maila dessa till samma adress eller ringa 08-32 40 60 och fråga efter Peter

 

GDPR

Viktig information vid ansökningar:

I enlighet med GDPR så omfattas en ansökan där namn, e-postadress, adress, telefon, personnummer finns med som “personuppgifter“. Undvik att bifoga dom sista 4 siffrorna i personnumret vid ansökan.

 

Nordstaden växer!

Vi är ständigt på jakt efter duktiga personer med hjärtat på rätt ställe. Vi sitter i fina lokaler i Huvudsta/Solna med närhet till kommunikationer och natur. Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig och din utveckling?

Hör av dig till Peter på Peter.Jalsing@nordstaden.se eller 08-32 40 60 för mer information.