Nordstaden och Arenastaden

Nordstaden har sedan 2015 samarbetat med PEAB Bostad i området kring Friends Arena, i folkmun mera känt som Arenastaden. Från inflyttning har Nordstaden funnits med i fastigheten, supportat de boende med frågor om lägenheten och fastigheten. Bostadsområdet består idag av 2 bostadsrättföreningar med blandat lägenheter/takradhus på Mall of Scandinavia samt 3 stycken höghus. Ytterligare 2 höghus planeras utmed Evenemangsgatan. Totalt finns det ca 600 lägenheter i dagsläget och när det är färdigbyggt ca 850 lägenheter med uppskattningsvis 2000 personer boendes.

Under 2016 förlängde Brf Fribiljetten sitt avtal med Nordstaden avseende fastighetsskötsel, driftteknik, teknisk förvaltning samt kundtjänst. Brf Fribiljetten var den första bostadsfastigheten på Evenemangsgatan att flyttas in och består utöver de 143 lägenheterna även av två lokaler, en restaurang och en tandläkare.

I januari 2017 fattade även Brf Stjärnhimlen beslut om att låta Nordstaden fortsätta med fastighetsskötsel och teknisk förvaltning av sin fastighet.

 

Vi på Nordstaden är mycket stolta över att ha gjort ett så pass bra jobb att vi får fortsatt förtroende för dessa kunder trots hård konkurrensutsättning.