Nordstadens nya kunder

Sedan årsskiftet har följande föreningar valt att ta hjälp av Nordstaden med sin fastighetsförvaltning.

Brf Palett – Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel om 132 lägenheter i Rissne.

Brf Röda Kvarn – 69 lägenheter i Filmstaden, Solna.

Brf Kanan 4 – Kompletterar befintligt avtal där ekonomisk förvaltning ingår med fastighetsskötsel och teknisk förvaltning.

Brf Prisman 1 – Nyproduktion i Sundbyberg med spektakulära balkonger, har valt att låta Nordstaden hjälpa dem med teknisk förvaltning.

Brf Roslagsskutan 1 – kund ute på Lidingö som efter ett par år med teknisk förvaltning nu även kommer att låta Nordstaden sköta om föreningens ekonomiska förvaltning.

Brf Hejaren – En av våra äldre kunder som länge anlitat Nordstaden för fastighetsskötseln, numera tar vi även hand den ekonomiska förvaltningen.

Brf Pomona – Nordstaden är starka i Frösunda, det visar vi genom att ytterligare en förening väljer Nordstaden för fastighetsskötsel och teknisk förvaltning. 137 lägenheter och 5 lokaler.

Brf Gjutaren Mindre 5 – En vacker fastighet på St Eriksplan där vi numera hjälper dem fastighetsskötseln.

 

Vill ni bli en del av Nordstaden och låta oss hjälpa er med ert underhåll eller med er ekonomi? Vi har funnits i Stockholm och Solna sedan 2003 och har ett välarbetat nätverk av kontakter för att hjälpa en fastighetsägare med alla problem som kan uppstå. Kontakta oss på 08-32 40 60 eller maila till peter.jalsing@nordstaden.se så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er