Personlig fastighetsförvaltning i Stockholm

Nordstaden är en fastighetsförvaltare i Stockholm med engagemang på riktigt. Vi sköter ett stort antal fastigheter i Stockholm och erbjuder även ekonomisk och teknisk förvaltning, entreprenad och andra projekt. Nordstaden är en driven förvaltningspartner med nöjda kunder över hela Stor-Stockholm.

Förvaltning av privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

Nordstaden har lång erfarenhet av ekonomisk och teknisk förvaltning av både privata fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Vi har utarbetat beprövade lösningar och för en öppen och uppskattad dialog alla våra kunder.

Nordstaden Stockholm AB grundades 2003 med en fast övertygelse att tiden var mogen för en personligare fastighetsförvaltare som verkligen tar kundens önskemål och problem på allvar. En förvaltare som aldrig skulle skylla på att saker och ting hamnat mellan stolarna.

Vi lovade oss redan från början att ha en öppen dialog mellan oss och våra kunder för att ständigt kunna utveckla verksamheten.

Vi är en förvaltare med ett äkta engagemang, vår organisation är effektiv och slimmad för att garantera dig en hög servicenivå. Från dag ett får du en personlig kontaktperson som hjälper dig oavsett ärendenummer eller förvaltningsområde. En trygg arbetsmetod som fallit i god jord hos nybildade- och etablerade bostadsrättsföreningar, bygg- och anläggningsföretag och privata fastighetsägare.

Utöver det får du tillgång till vår omfattande kunskapsbank som förbättrar boendemiljön, höjer fastighetsvärdet och sänker driftskostnaderna. I dagsläget har vi nöjda kunder över hela Stor-Stockholm.

Välkommen till en driven förvaltningspartner som jobbar extra hårt för att du ska bli riktigt nöjd.

Att vara en del av PHM Group

Nordstaden är en PHM-partner – en del av PHM Group. PHM Group är en nordeuropeisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!

Tillsammans med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning!

Läs mer om PHM Group

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss