Vi tar hand om din fastighet som om den skulle vara vår egen.

Du kan lugnt överlåta underhållet av din fastighet åt oss – vi har proffs för alla fastighetens och gårdsplanernas behov, från fastighetsskötare till arborister. Vi agerar lokalt, med företagaranda, uppriktigt och ansvarsfullt. Vi är specialiserade på skötsel av bostadsfastigheter och dessutom tillhandahåller vi fastighetstjänster även för underhåll av alla andra slags fastigheter. Hos oss arbetar fastighetsskötarna nära dig, redo att reagera på dina ändrade behov.

Läs mer om våra tjänster nedan!

Ekonomisk förvaltning

Nordstaden erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning i Stockholm. Vi har mångårig kunskap och lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, äkta som oäkta, samt fastighetsbolag.

Läs mer

Teknisk förvaltning

Genom att låta Nordstaden sköta den tekniska förvaltningen, försäkrar du dig om att din fastighet är i kostnadseffektiva händer.

Läs mer

Fastighetsskötsel

Med Nordstaden får du förstklassig fastighetsskötsel där vi går igenom er fastighet grundligt minst en gång i veckan för att se att allt fungerar som det ska.

Läs mer

Entreprenader och projekt

Nordstaden erbjuder tjänster som täcker hela fastighetens behov, från installation av undercentral och omfattande takrenoveringar till arkitekthjälp vid ombyggnationer.

Läs mer

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss